Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2010

Hänger inte med...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19

Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet.

Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre.

...och definitivt inte utan syrgas.


Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på.

Knepigt och fullständigt förvirrande.


Fast ganska smickrande.

Nu blev ni ju mkt klokare va??? :-)


  


Det känns iaf lite såhär som ovan.

(Ovan såsom i "åvan"...)


Det här visade sig bli ett av mina mest intelligenta inlägg....ever.


 
ANNONS
 
anna

anna

7 oktober 2010 07:55

moaha...jag får med använda syrgas ( fast knappt jag orkar tuben) ( får ha den på en vagn) om jag springer mer än 25 meter....:))
du ä för kul!
ha en lövely torsdag!!! kram!

http://www.gladmymlan.blogpspot.com

Annika

7 oktober 2010 09:02

Syrgas är icke att förakta!!!
Allra bäst med vagn då....eller möjligtvis med en snygg personlig tränare av manligt kön som har den fastmonterad på sin egen rygg.
Kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Av Annika - 26 september 2010 12:31


Kolla här;        Fingervante med löv på ovansidan. Elastisk stickad ärmmudd. Skjutfingret i Lycra® Spandex®.     Har jag inte alltid drömt om att äga ett sådant par??!!?? Jo, så måste det bestämt vara. ;-) ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se