Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 27 september 2010

Bara en liten sak...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten.

Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.


För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.


(Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)


   
ANNONS
 
Nilla

Nilla

27 september 2010 10:53

Tja, jo, om man tar bort det tidiga kvällsmörkret som lägger sig som en svart matta över mitt lilla liv...

http://nillalivet.blogspot.com

Annika

27 september 2010 14:01

Man tänder bara massor...och då menar jag MASSOR av ljus för att mota bort kvällsmörkret en aning.
Alternativt kan man ha pannlampa på sig dygnets mörka timmar. *tänker till*

 
Ingen bild

roboguy

27 september 2010 15:58

Jag håller med dig om att det är inget fel på hösten, vackra färger på löven, lite kyligt men ändå härligt att vara utomhus. Det enda som jag inte riktigt tycker om är att hösten väcker tanken på att det snart kommer snö och att vintern inte ligger så långt bort:) Men alla årstider har sin speciella charm ändå:)

Annika

6 oktober 2010 19:15

Läste allt utom ordet vinter... ;-)
Fast den är vacker den också.
Iaf när man beställer lagomt med kyla och ett perfekt lager snö.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 26 september 2010 12:31


Kolla här;        Fingervante med löv på ovansidan. Elastisk stickad ärmmudd. Skjutfingret i Lycra® Spandex®.     Har jag inte alltid drömt om att äga ett sådant par??!!?? Jo, så måste det bestämt vara. ;-) ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se