Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 16 juli 2010

Glömde visst...

Av Annika - 16 juli 2010 00:19

Jösses amanda!!!!


Jag "glömde" visst delge er viss information. ;-)


Kramfors?

Japp, stämmer! (Dannero)


Brunbränd?

Japp, vääääldigt brun.


Maskulin??

Joooo, mycket snygg.


Tatuerad?

Nej faktiskt inte. Enbart frysmärkt.


Min?

Njaee, inte riktigt med sanningen överensstämmande.

Jag lånar honom dock för ridturer varje vecka. :-)


Walsh Boko är hans namn och han har fyra ben.

De sprang så pass bra ikväll att han blev trea.


Med andra ord är jag säker på att jag får fortsätta rida.


  

En riktig läckerbit!!!!

 
ANNONS
 
Andreas

Andreas

16 juli 2010 06:28

Grattis vännen !
Med det resultatet så har du nog inte ridit för sista gången.

http://binett.bloggplatsen.se

 
Carina

Carina

17 juli 2010 00:32

Vilken vacker häst, storleken större än mina små :-)

http://www.golevargens.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se