Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 10 juli 2010

Jamen sådär ja....

Av Annika - 10 juli 2010 01:30

Pga av min långa bloggfrånvaro så har följande fel uppdagats;


Åldern på min s.k presentation är inte med sanningen överensstämmande.

Jag är inte längre 40 år.

Min ålder har slagit om till 41.


Jag måste med andra ord ändra.

Imorgon.

Eller rättare sagt senare idag.


Ty felaktiga uppgifter kan vi (läs jag) inte ha.Förmodar att man inte kan skylla ifrån sig heller??

Eller sluta fylla år??


Men ordet "översocial" skall jag banne mig inte ta bort.

Senare idag skall ni få skriftligt bevis för att Frk Larsson har kvar sina översociala talanger.

Huka er! ;-)

 
ANNONS
 
gladmymlan

gladmymlan

10 juli 2010 09:39

ahmen...du jag slutade fylla år för åtta år sen...står kvar på 27 o tycker det är en alldeles lagom ålder att befinna mej i:) så det GÅR det gäller bara att bestämma sig innuti hur gammal man är o utgå från det:)
puss o kram på sejj!!

http://www.gladmymlan.blogspot.com

 
nilla

nilla

10 juli 2010 12:12

MEN DET VAR VÄL PÅ TIDEN!!!
Fast man får väl vara glad att du inte hann fylla 42 i brådrasket.
Välkommen i alla fall! Jättemycket!
Nu ser jag fram emot att ta del av din översocialitet.

http://nillalivet.blogspot.com

 
Siw

Siw

13 juli 2010 12:22

Nä men va kul! att du är vid liv. Jag blir sååå glad! :-D

http://yllegarnets.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se