Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

Apropå ingenting

Av Annika - 25 februari 2010 08:36

Denna morgon var inte lätt.

Visserligen hade gårdagens kyliga morgontemperatur på minus 27-28 grader förvandlats till måttliga minus 20 grader.

Det var dock inte temperaturen som var problemet.


Jag var tvungen att släppa ut fyra hästar samt mocka/skotta bajs/göra rent åt dem alla.

Allt detta INNAN 06.45

Detta var inte heller ett problem för alla andra mornar gör världens underbaraste Jeanette detta.


Jag var stressad (som fan) och joggade på gårdsplanen när jag lade ut hö i hagarna.

Min kropp tycker inte om motion, definitivt inte före 07.00 på morgonen.

Var stressen och morgonjoggen ett problem??

Nej....inte alls.


Problemet var att jag klev direkt ur sängen, klädde på mig och satte mig i bilen och transporterade mig själv till stallet.

Utan att borsta tänderna!!


Jag fick under 45 minuters tid en nära döden upplevelse.

Jag var alltför nära min egen andedräkt!!!


  


Alltså...usch och fy.

Vad åt jag till middag igår??

En död grävling??


(Observera att jag har glömt att raka mig på bilden.)


Allvarligt, borstade jag tänderna öht innan jag gick och lade mig????

Tanken föresvävade mig fler än en gång, det skall villigt erkännas.

Men jag hade borstat tänderna.

Det vet jag med bestämdhet.

....och ändå....denna stank!!


  


Nåja, det får anses som karaktärsdanande att ändå stå ut med sig själv.

Trots lukten.

Men jag tänker inte göra om det!!!


Till sist så får man ändå hålla med om nedanstående.

Eller hur??? :-)


  

  

 
ANNONS
 
Ulrika

Ulrika

25 februari 2010 12:20

Ja, inte luktar man rosor direkt ;)

Ibland har det ju hänt att man glömt borsta på morgonen och åker och handlar... Huvva, då plötsligt känner man hur håriga tänderna är, och hur det luktar. Då blir man alldeles stum, backar ett steg innan/om man pratar med någon.

Positivt är ju att handlingen går fort ;)

http://ulrikasyr.blogspot.com

 
Carina

Carina

26 februari 2010 11:17

Tack för kommentaren i min blogg :)
Jonas tycker verkligen om att hoppa,och han har också kommit till en jättefin tjej som sköter om han väl.

http://www.carinao.bloggplatsen.se

 
Warja

Warja

26 februari 2010 11:47

*fnissar!!!*

http://powerpuffsingelpingla.bloggplatsen.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

26 februari 2010 13:03

hahhaha jaha tack så mycket du har
just bjudit på dagens första gapskratt,,,nära döden upplevelse förstår precis vad du menar har själv gjort en liknande grej i ren brådska och det gör man som sagt aldrig om efter det,, Hoppas du nu doftar som en sommaräng om du tänker öppna munnen Trevlig helg på dig.

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

 
Viveca

Viveca

26 februari 2010 21:15

Du är bäst:)

http://perasperaadastra.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ninnie

27 februari 2010 01:05

Har också vid några allt för tidiga morgnar vandrat halvt sovande ut till stallet utan att passera tandborsten. När jag vaknat till har jag upptäckt att det känns som om hela munnen är rutten. Nästa upptäckt är att hästarna trots att jag bär på morgonhavren vänder baken åt mig, lyfter på ett bakben och signalerar.... "Inte ett steg närmare... då sparkar jag ut dig ur stallet STINKBOMB!!"
De är så känsliga de små liven :=(

 
pezze

pezze

27 februari 2010 01:10

*ASG*
ingen människa kommer undan o ha en ljuvlig doft svavande ut ur munnen..
för alla vi får leva med en rejäl kass andedräkt på morgonen....

o skôj att du "snubblade" in te mitt blogg :D
välkommen

http://humbybumbysknasigavarld.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se