Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Hej hopp!

Av Annika - 24 februari 2010 11:11

  Lever.

Jo jag sade att jag lever.(Äter dock inte lever. Usch.)


Men jag är fortfarande ganska trött på mig själv....och bloggen.

 
ANNONS
 
Ulrika

Ulrika

24 februari 2010 12:18

Kära du.
Trött på bloggen får du vara men inte på dig själv!

(fast jag förstår, jag kan vara rejält trött på mig själv också, men jag är ju jag, jag är ju inte DU ;))
(här ovan skulle du ha läst mellan raderna att det är försåeligt om JAG blir less på MIG. Skulle jag vara du skulle jag då rakt aldrig bli less på mig (alltså du))

Lite rörigt men ändå sant. *kramar om*

/Leverbiffälskande men hatar vanlig lever-Ulrika

http://ulrikasyr.blogspot.com

 
Andreas

Andreas

24 februari 2010 20:47

Låter som du behöver en stor varm kram.
Jag kommer på Torsdag, tror jag.

http://binett.bloggplatsen.se

 
Eva me flock

Eva me flock

24 februari 2010 23:38

mmmmmmmm håller med dej, less på de mesta just nu... framförallt denna jävla kyla!!!!!!!!! *gaaaaaaahhhhhhhh*
bloggar inte så ofta hellre nu... de verkar va nåt "som går" fniss....
Men ha de bäst! kramisar

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

25 februari 2010 06:42

Men du gör rätt i att titta in här ibland, för våran skull! =)

Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
gladmymlan

gladmymlan

25 februari 2010 07:56

jamen det får man vara! trött på bloggen alltså, förbjudet är att gilla lever:) blörk:)

kramen!!!

http://www.gladmymlan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se