Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 22 december 2009

Motsägelsefullt

Av Annika - 22 december 2009 21:17

Jag tycker att det luktar oerhört illa om tomtebloss som har gjort sitt.

Det där brända när de är färdigbrunna, jag står helt enkelt inte ut med lukten. :-/


*tittar upp på ovanstående mening*


Ser ju f-n inte klokt ut...."det där brända när de är färdigbrunna"....????  

Ber till Gud att jag får en kurs i svenska i julklapp.Fast de är fasligt vackra när de brinner.

Tomteblossen alltså, inte julklapparna. ;-)  

 
ANNONS
 
nilla

nilla

22 december 2009 22:55

"Det där brinda när de är färdigbrunstiga", ska det ju vara.
Jag kan hålla i den där svenskkursen om du insisterar.

http://nillalivet.blogspot.com

 
ylle

ylle

23 december 2009 13:45

Stinka, stank, stunkit..... (tomteblossen, inte Du, det vet jag ju ingenting om) men GOD JUL i alla fall!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se