Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 21 december 2009

MKT klokare.....

Av Annika - 21 december 2009 12:19

MIN JULKLAPP!!


Den som jag inte har en aning om vad det är i.

Funderar febrilt, nästan dag och natt.

Finns tid för då för jag hostar oavbrutet nätterna igenom.

Nästan iaf.Fick en ledtråd av Ulrika.


Tjaa, det är Inte ätbart, inte så mycket iaf.
Det är inget som kan täcka din kropp, inte riktigt iaf.
Det är inget du kan meka med dina verktyg, inte så mycket iaf.
Det är inget snyggt eller vackert, inte enligt mig iaf.
Det är inget att skoja om, fast det tycker jag iaf.
Det har inget stort värde, ja för dig har det säkert det förstår jag iaf.


NU blev det ju mycket mycket enklare.

Plättlätt.

Klart som korvspad.

  

(Eller kanske inte.)


Om nu någon, mot förmodan, inte skulle veta vad julklappen innehåller så får ni gärna komma med förslag.

Alltså jag vet ju redan...men det kan vara kul att höra vad ni tror. ;-)

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

21 december 2009 13:30

Hej Akka...kliar mig i mössan o funderar ett paket disneyplåster! Blir ju ett fint litet paket av den lilla lådan det tror jag . Nu i julgranstider med barr i fingrarna och rivet i kartongerna så är det ju en perfekt klapp,,fniss,,,

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/2009/10/09/2063947-nu-fungerar-det-450x450-sa-da-ar-filifjonkan-pa-banan-igen-enl-texten/#kommentarer

 
Ulrika

Ulrika

21 december 2009 15:46

Kan det vara en tunn jävla chokladbiskvi kanske?
;)
Nej, det är det faktiskt inte.

Kommer det några gissningar här som är rätt så kanske jag kan dela ut ett litet pris.... *moahahaha*

http://ulrikasyr.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se