Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 december 2009

Lucia....typ.

Av Annika - 13 december 2009 12:39

*sjunger falskt Sankta Lucia på vägen in*


Samma bryderi varje år.

Vad säger man??

Trevlig Lucia?

Glad Lucia?


Jag bryr mig egntligen inte.

Jag älskar inte lussebullar.

Jag älskar heller inte glögg.

Mandlar tycker jag dock mycket om.


Jag firar stora "skålla mandlar-dagen" istället.

I brist på annat.


Hoppas att ni får en trevlig dag, oavsett om ni firar något eller ej.


*sjunger Hej tomtenissar på vägen ut....falskt....naturligtvis*


  

 
ANNONS
 
Ulrika

Ulrika

13 december 2009 14:45

Säg du - ha en trevlig tredje advent!

Där var jag rolig tycker jag själv.
Jag förstår ju att det är sällan advent och lucia infaller samma dag, men eftersom jag struntar i själva dagen så säger jag bara Hej!

Och glad Lucia på dig!
;)

http://ulrikasyr.blogspot.com

 
nilla

nilla

13 december 2009 19:14

Happy Lucia, kanske.
Eftersom jag inte längre har små söta barn som lussar så tycker jag att vi kan lägga ner hela spektaklet. Vi kan återuppta det när/om jag blir mormor.

http://nillalivet.blogspot.com

 
Linda

Linda

13 december 2009 21:26

Hoppas att du har hafft en bra dag;) på lucia dagen och tredje advent

http://linda90.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se