Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Just i detta nu

Av Annika - 9 november 2009 07:16

Just nu.

Kanske tom under dessa få minuter detta inlägg skrivs så sitter massor av människor och äter hotellfrukost.

Jag är avundsjuk.

Snudd på ohälsosamt avundsjuk.

Jag vill också ha.

  

 
ANNONS
 
Ulla M.

Ulla M.

9 november 2009 12:16

Hejsan, halkade in på din sida från en annan, trevlig sida du har, och gud vilka söta katter jag såg, ha en bra dag/Ulla M.

http://www.ullasglitter.se

 
Ingen bild

Nina

9 november 2009 12:19

Hej
Såg att du tittade in hos mig.
Eftersom jag tycker att de är så roligt när de som "hälsar" på skriver en liten rad så naturligtvis gör jag det när jag tittar runt.
Nästa gång jag skrapar vill jag verkligen ha den stora summan. Den som lever på hoppet....
Ha gott

 
Viveca

Viveca

9 november 2009 13:19

Du har en blogaward hos mig, ihop med den hör en utmaning att skriva 10 saker om dig själv och skicka den vidare till 3 personer. =)

http://perasperaadastra.bloggagratis.se

 
Ulrika

Ulrika

10 november 2009 14:54

Jaa du. Den som ändå fick en hotellfrukost (idag med).

Jag saknar dom så.
Nu fick jag en smörgås med ost.
Yippi.
Eller?

Är hungrig som en varg.
I helgen blev jag knappt hungrig alls på hela dagen..

KRam!

http://ulrikasyr.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se