Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Gör mig påmind

Av Annika - 13 augusti 2009 16:52

Tummen upp!!!! :-)

Marsvinshandlare Larsson har gjort det igen!!!

Sålt ett marsvin. :-)


Fantastiskt sa Bill.

Kanon sa Bull.


Nu sprätter jag ånyo omkring.

Sådär lagomt odräglig med ett snett leende i mungipan.

(NEJ, jag har inte fått en hjärnblödning.)


Jag är bara så outhärdligt nöjd med mig själv.

Ty jag sade flertalet ggr att du behöver inte köpa det här marsvinet, det finns ju flera på andra ställen.

(Inom mig skrek jag köp, köp, köp, köööööööööp.)


Tösabiten såg dock helnöjd ut och affären gick i hamn.

Då prutade jag självmant bort en femtiolapp ty flickebarnet betalade med sina egna pengar.

Hon blev jätteglad och jag kände mig som jultomten.

Flickan fick dessutom en liten söt transportbur som en gång i tiden innehöll en tyghund.

Hon var mer än nöjd.

Det är/var jag också!!!!


Nu har jag "bara" 8 marsvin hemma varav 7 är mina egna.


Tänker som relativt godhjärtad marsvinshandlare stoppa in mina tummar i hängslena och vara plågsamt olidligt jättenöjd med mig själv resten av kvällen.


 
ANNONS
 
Berith

Berith

13 augusti 2009 18:03

Nu är du ju snart rik Annika ...hahah...
Du ska nog slå dig på att sälja små söta marsvin och göra en reklamfilm ;)))

Vädret ja...ja det närmar sig höst.."jaget" gillar alla väderlekar...men min kropp skyr detta väder...men det bryr sig inte "jaget" om ;))

Ha en mysig kväll !
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
pillan

pillan

13 augusti 2009 19:15

grattis till årets ny titel " jultomten"

http://www.pillans.se

 
Stina-Hemma på Landet

Stina-Hemma på Landet

13 augusti 2009 21:01

Gulligt med marsvin.

Ja, stor spindel i den här frågan är att kroppen är väldig tjock. Det ser ut som pansar. Benen är inte så långa. Men äcklig var den. Har läst om dem. De sitter mitt i sitt nät på dagarna och väntar på insekter. :-) kram

http://hemmapalandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se