Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Väder

Av Annika - 13 augusti 2009 11:21

Jag säger bara väder.

Vädret. (Bestämd form)


Vad har hänt??

Solen framme. Högt i tak.

Men......det är kallt.

Skitkallt.

Isiga vindar. *överdriver bara en smula*

Den som var sommar har förvandlats till någon form av höst.

Bara över natten.

Den fuktiga luften är som bortblåst.....i ordets verkliga mening.

Jösses.

Hemskt??

Illa?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nej.

Sorry alla soldyrkande värmetörstande människor.

Jag älskar det här vädret.

*glad som en speleman*


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

13 augusti 2009 12:43

Hej Acka här har du en syster ang vädret,Det är så skönt blåsigt + 16 med regnet hängandes ,,,björkarna efter stora vägen har skiftat i gult ett par dagar redan och löven blåser av dem Hösten står på farstubron,,,

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Lotta

Lotta

13 augusti 2009 17:25

Hösten är min bästa årstid! Jag älskar när man äntligen får sätta på sig kläderna igen - kläder över HELA kroppen.
//Lotta

http://www.prinsessapavift.blogg.se

 
Fisken

Fisken

13 augusti 2009 22:26

Sv: Ha, ha, ha! Även de som glider in på bananskal är mer än välkomna! Nej du rev inget... N'batha har 3 ungar och jag har 2 så vi är vana vid Mayhem...

http://dumbas.blogg.se

 
Ulrika

Ulrika

14 augusti 2009 11:02

Det gör jag också!!

Vi har sol, friskt och härligt ute.
Precis i min stil..
Sensommar och höst är otroligt härliga..

Kram!!

http://ulrikasyr.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se