Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Sista dödsrycket

Av Annika - 27 juli 2009 22:11

Jag sprattlar till lite.

Sista dödsrycket liksom.


Jag tävlar hos Vero.

Busenkelt.

Fast man har bara lite mindre än 2 timmar på sig.


Vill ni ha facit till tävlingen??

Man skall svara på några frågor.

Här kommer mina svar.

Svaren skall för övrigt mailas. *informerar snällt*


Jaaaaaaaaaaaaaaag vill vara med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
I sista sekunden.
Alltid.
 
Jag länkar. I sista sekunden men ändock. :-)
 
Svar på frågor.
 
Vilken ö??
Med tanke på att enbart fanns 17 508 öar i Indonesien borde det ju inte vara såååå svårt. ;-)
Bali. Mitt svar är Bali. Är inte det rätt så är det Sumatra...eller Java. *skrattar*
 
Halsbandet??
Bulletproof Heart
Relativt säker. :-)
 
Skofärg?
Det är definitivt vitt, möjligtvis svart eller rosa....kan också vara gula med rosa knytband.
Är alla övriga fel chansar jag på grönt. Eller brunt. Inte lila.
 
Så, då var det klart.
Jag kommer att få hur många lotter som helst i den här tävlingen.
Inte.
 
Ha det gott!!
Annika

 
ANNONS
 
pillan

pillan

27 juli 2009 22:32

ja man kanske skulle vara med och tävla

http://www.pillans.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

27 juli 2009 22:42

Du har just vunnit FÖRSTA TRÖST-PRIS! En flygtur i Huldrans ROSA LUFTBALLONG! Inte fy skam, det heller...
+ en tröst-KRAM!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
maria

maria

28 juli 2009 00:17

Fasen också, nu hann jag ju inte med där.
I tävlingen asså var in där härifrån och då var klockan 00.07 Så denna tävlingen för man stå över helt enkelt.
Men jag måste fråga dig har du svårt med blogga gratis nu. Det är svårt att gå in hos andra på blogga gratis och kommentera här ju under all kritik men det hade du ju upptäckt.
Men jag får sitta jättelänge för att komma in till någon. Nu när jag skulle gå in till dig så fick jag meddelade att du inte fanns i databasen och på fjärde försöket så kom jag fram. Helt sjukt. Men som tur så kom jag in och fick läsa här, gör man ju bland det sista varje kväll.
Hare bra.
//Maria.

http://mariaslekrum

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se