Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 25 juli 2009

Plast??

Av Annika - 25 juli 2009 01:14

Min kropp har en gummiliknande konsistens.

Väldigt följsamt gummi.

MYCKET gummi.

Överallt.


Fick en idé så här på nattkröken.

Bergsåkers travbana har lagt om sin bankropp.

Jo, det heter så.

Bankropp. *smakar på ordet*

Den är fortfarande 1000 meter.

Det har inte trillat bort någon meter eller två.

Däremot så har den fått vidare kurvor och därmed aningen kortare raksträckor.

En annan ytbeläggning.

Den skall visst bli snabbare också.

Skonsammare för hästarna.

Detta har fixats på enbart sex veckor.


Kan man göra ngt liknande med min kropp?

Kan tänka mig att byta mitt gummiliknande ytlager mot något fastare.

Plast?? *funderar och föreslår*

Blir jag följsammare och snabbare på kuppen är det ju bara en positiv bieffekt.


Kan man lösa detta på sex veckor...ja då är det ju fullkomligt strålande.


*ringer Bergsåker för kostnadsförslag*


De hade stängt nu.

Attans!!!!! ;-)

 
ANNONS
 
maria

maria

25 juli 2009 01:27

Hahaha, du är rolig du. Men provar du att ringa om förslag en annan dag och det inte blir så dyrt så hänger jag med också. För det behövs på mig också. Hahaha.
Kram.
//Maria.

http://mariaslekrum

 
Yvonne

Yvonne

25 juli 2009 06:06

En kropps-strumpa kanske gör susen! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Julia

Julia

25 juli 2009 08:33

Strålande idé, men jag tror inte att den är genomförbar... tyvärr!

Ha en härlig lördag!/Julia

http://hjulia.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

25 juli 2009 10:04

Du är SÅ genial, Annika! Och kreativ!
Du borde delta i någon talangjakt för uppfinnare :)

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

25 juli 2009 11:28

Hahaha, näe du är fin som du är!!!
Kram!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
masse5

masse5

25 juli 2009 11:37

Tackar för titten...

Nä´rå gjorde inget klockan vart så mycket då*L* Bara trevligt tycker jag..

Ha en trevlig dag och helg...

Kramizzar Mats

http://masse5.bloggagratis.se

 
/Anitha

/Anitha

26 juli 2009 14:05

Jag är lite inne på gaffatejp, och sen sån där latex på sprayburk, för att fixera det hela...Men jag har liksom passerat det där gummistadiet, så jag vet inte om det duger. Jag är nog mera i konsistensen "väljäst bulldeg"...
Kroppsstrumpa har jag också funderat på, kanske rent av en sån där i nät...fast då kommer jag nog se ut som en kassler *tro*.

http://aurora-borealis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se