Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Lydig som 17!!

Av Annika - 17 juli 2009 21:34

En bild på denna "sexiga" Eject skulle vara trevligt....:)


Så skrev Bea.


...och ibland är jag såååå fantastiskt lydig. :-)

Så vassego.

Enjoy!! ;-)

 
ANNONS
 
Viveca

Viveca

17 juli 2009 22:05

VACKER!
Och kanske till och med sexig, får fråga Vilda vad hon tycker;)

http://perasperaadastra.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

17 juli 2009 22:41

jisses vilken utstrålning! Fin, verkligen:)

http://liha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syster Jane

18 juli 2009 00:25

Denna häst torde bli den perfekta Mc Donalds burgaren :-P

 
Ingen bild

Annika

18 juli 2009 08:13

*sörplar kaffe*
Viveca
Har Vilda sagt något?? ;-)

Linda
Tackar, tackar.
Han har stor utstrålning både under ryttare och framför vagn.
I hagen kan han se ut som en kossa...eller möjligtvis en älg. :-)

Syster Jane
Ååååh, det skulle bli en väldigt dyr hamburgare det.
Han är nog värd en liten slant trots den bleka sjätteplatsen igår. :-)
För övrigt trodde jag att jag var den ende som använde ordet "torde".
Dr ser man....

 
Bea

Bea

18 juli 2009 08:17

Åååh vilken skönhet...(beundrande). Tack så mycket för bilden. Och nu saknar jag mina hästar ännu mera....(som inte är mina längre egentligen, men för mig förblir de ju alltid mina).

http://beatricer.bloggagratis.se

 
Bea

Bea

18 juli 2009 08:25

Han påminner mig om min Cicciolina, (samma namn som en fd porrskådis, ja).
Hade en travare en gång. Räddade henne från slakt. Hon hade en skada som ägaren inte hade tid eller lust att göra något åt. Jag var ute efter en ridhäst, men blev förälskade i det unga travstoet, så vad skulle jag göra, när hon lade sitt huvud i min famn.
Det blev aldrig någon ridhäst av henne. Men hon var den mest charmigaste hästen i hagen. Helt orädd och lite väl nyfiken av sig. Ångrar inte en sekund att jag köpte henne. Mina sista sparade slantar gick till henne, så någon ridhäst vart det aldrig. Jag var nog inte mer än...tänker...13-14 år eller så.
(kan det nog vara ja...funderar fortfarande på om min ålder stämmer). Ja inte min nuvarande ålder men...ja du hajar.

http://beatricer.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

18 juli 2009 08:47

Bea
Du får komma hit och klappa på våra juveler vid tillfälle.
När du råkar åka förbi. :-)
Hästar som man räddar lämnar nog alltid minnen, förhoppningsvis trevliga sådana.
Eject däremot är en riktigt riktigt fin ridhäst.
Trots min tidigare karriär som hoppryttare önskar jag mig ingen annan häst.
Han är min kärlek den där stora drulen. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se