Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Jag har en date

Av Annika - 14 juni 2009 20:43

Jag är nyduschad och doftar gott.

Kläderna rena och håret är fixat.


Jag har en date. :-)


Om ca 20 minuter.

*ler aningen jäktat ty hunden skall rastas innan*


Det är en man med ett superbt intellekt.

Lite underfundig, kanske aningen korpulent.

Men man skall som sagt inte kasta sten i glashus så vi får helt enkelt stryka det.

Nåja, han väntar på mig och han gillar kvinnor som besitter en viss charm.

Vi får se om jag faller honom på läppen.


Annika Poirot??

Tja...varför inte?? ;-)

 
ANNONS
 
Andreas

Andreas

14 juni 2009 21:37

Jaja.... det har du sagt om ett annat efternamn förut.
Och se hur det gick!!!! ;-)

http://CyBinett.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

16 juni 2009 02:45

Andreas
Någon gång kommer det att funka..... :-)
Att få sig ett finfint efternamn.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se