Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Tävlingen jag vann del 1

Av Annika - 14 juni 2009 11:14

Jag vann ju en tävling hos Nett.

Jag vann en mascara......och en ögonskugga.

Allt genom att besvara den enkla frågan; Hur sover du?


Jag svarade;

Hur jag sover??

Åååååhhh jag sover verkligen gott i min stora säng där jag kan vrida mig åt alla håll och den är förstås bäddad med vackra sängkläder av ypperlig kvalitet.

Fritt översatt:
Sover med min sambo i vår vanliga dubbelsäng.
Oftast på sidan då utrymmet är STARKT begränsat.
Anledning?
Jo...sambon sover förstås i sängen. Helt okej.
Sen kommer 8-åriga sonen på natten.
Då blir det trångt.
På tidiga morgonen kommer 4-åringen.
Då blir det jättetrångt.
...och som pricken över i sover terriern i fotändan.
Då finns det knappt plats alls.
Allt detta kryddas med diverse legobitar, smulor och katthår.


Om det var lotten eller min beskrivning som gjorde att jag vann det förtäljer inte historien.

 
ANNONS
 
Nett

Nett

14 juni 2009 11:29

Ahh, varsegod.. =) Hoppas att du kommer att bli nöjd. Kommer att komma en ny tävling inom kort.. ;) Ha en underbar dag!

http://www.metrobloggen.se/nett

 
Ulrika

Ulrika

14 juni 2009 13:33

Tycker att DU är innovativ som upptäcker nya användningsområden för make-upgrjererna. Varför låsa sig till ögon. Använd till läppar också.

Säkert skitsnyggt!

http://ulrikasyr.blogspot.com

 
nilla

nilla

14 juni 2009 23:07

Känner sååå igen den överbefolkade sängen. Från förr i tiden alltså. Då jag var ung och barnen små...*suckar*

http://nillalivet.blogspot.com

 
Ingen bild

teolinda

15 juni 2009 03:56

du är en värdig vinnare...glad att jag inte deltog i tävlingen

 
Yvonne

Yvonne

15 juni 2009 08:33

En given vinnare! =) GRATTIS!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se