Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Hjälm

Av Annika - 14 juni 2009 00:17

Hjälm är en riktig "bra att ha grej".

Typ vid ridning.

Särskilt när man slår synkroniserade frivolter.


Nu har jag inte gjort någon ny frivolt men läste ordet möhippa och fick en flashback på motorcykelåkande.

Häng med på den övergången ni!! ;-)


Åkte för en evighet sen motorcykel med en för mig okänd man.

Jag var iförd snygg hjälm dock inga skinnkläder.

Vid varje växling som mannen utförde lyckades jag slå i min hjälm i hans.

Bonk.

Bonk.

Bonk.

Osv....


Jag höll krampaktigt mina armar runt hans midja och efter ca 8 km insåg jag äntligen att jag kanske satt en aning för nära.

Mycket kan man beskylla mig för men snabbtänkt är inte en av dem.

Iaf inte den gången.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kvasthilda

14 juni 2009 00:42

Hängde fullständigt med i den svängen. (såg en möhippa idag också. Begynnelsen till en. Kidnappningen. De stoppade henne i en skitsnygg cab. Bruden såg dessutom minst tio år äldre ut än brudgummen.... - apropå hunken i tidigare inlägg... Man KAN dregla över dem alltså! Hockeykillarna....
Har krockat på hoj en gång. Jag såg det innan killen som körde/styrde. "Nu smäller det".
Söt hjälm!

 
teolinda

teolinda

14 juni 2009 03:58

jag tror nog inte det var dig det var fel på...du är nämligen perfekt, Acka...var han inte lite klantig när han växlade...?

Sitta för nära en man med skinnställ kan man nämligen inte...inte en kvinna i skinnställ heller, när jag tänker efter...

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

14 juni 2009 07:44

Du ville ju ha närhet eller så var du livrädd för att ramla av *konstaterar*

http://mofs.bloggagratis.se

 
Berith

Berith

14 juni 2009 08:36

*L*
Man blir altid lika glad varje gång man tittat in hos dig , du kan konsen att åtege saker på ett kort och konsist sätt och med en massa humor =)

Ha en bra dag ,kram , Berith =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
widde

widde

14 juni 2009 08:59

Oj, ska dölja denna bild för ena dottern som är "Hello Kitty" frälst..annars blir det liv i luckan..God morgon allafall!!!*småspringer*

http://widde.bloggagratis.se

 
Eva

Eva

14 juni 2009 09:52

*asg* känner till en till som gjort *hm-gör??*
samma tabbe!! jisses så tajt de blev, hade förmodligen inte kommit ett frimärke mellan ens! å i varje kurva hörde jag mej själv i hjälmen... *iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii* å nöp ÄNNU hårdare...

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se