Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Yrkesval

Av Annika - 13 mars 2009 10:48

Det tål att funderas på...

Vad skall man bli när man blir stor?


Vissa vet det redan från födseln...nåja nästan iaf.

Andra har aldrig något riktigt vettigt svar.

(Som undertecknad...som fortfarande funderar.)


Vi frågade våra barn vid frukostbordet häromdagen vad de ville bli när de var stora?

Man kan få fascinerande svar från små barn.

Jag återkommer med resten av historien i eftermiddag. :-)

Nu skall jag åka in till stora staden Sundsvall. 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

13 mars 2009 13:10

Hej Acka ja barnen vill ju oftast bli piloter flygvärdinnor popsångare fniss brandmän Min son ville bli proffsishockeyspelare i Canada hahah ja men roligt är det att höra dem ha det så bra i Sundsvall då.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

13 mars 2009 16:25

Var får du alla störthärliga bilder från??
På min bildgoogle finns inga såna här coola!

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Scrollan

Scrollan

13 mars 2009 18:35

Ska bli kul att se vad det svarade!=) Mina ungar skulle bli frisör (stora sonen), bilskrotsinnehavare (mellansonen) å ridlärare (dottern). Jag själv ville bli veterinär eller arkeolog! Å vad blev jag? Fabriksarbetare. Nu ska jag iofs bli hunddagisägare...=)

Ha en fin kväll!

Kram Scrollan

http://scrollan.bloggagratis.se

 
teolinda

teolinda

14 mars 2009 08:08

sscchh...avslöja inget Acka om dina "störthärliga bilder"...det blir ju som att avslöja trollkarlens trick...

(visst är det lite magi inblandad...)

http://teolinda.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se