Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Äntligen fredag :-/

Av Annika - 20 februari 2009 08:07

Nu är det fredag.

Kolossalt informativ nu. ;-)


Jag känner mig dessvärre inte helt igenom lycklig.

Jag skall nämligen leta reda på ett viktigt papper som måste finnas i min hand senast kl 15.40 Pip!

Har inte en susning om det ligger i en pärm eller i en kartong eller i ett skåp eller under sängen eller.....


*suckar tungt*


"God" morgon!

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

20 februari 2009 09:33

Jag vet precis hur det känns! Sån koll har jag också på papper och annat.... Grrrr!
Hoppas du hittar det!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

20 februari 2009 09:44

Kan bara stämma in med föregående talare.
Blir nervös varje gång jag får veta att jag inte "får pengar tillbaka" (eller något dylikt) om jag inte har ett visst papper.

Oftast hittar jag det, men jag blir nervös ÄNDÅ :) :)

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Scrollan

Scrollan

20 februari 2009 10:37

Himla snyggt knivblock! Står faktiskt ett sånt i mitt kök!=)

Det här med viktiga papper alltså...man kan ju förbanna sig själv...man tror man har koll på allt å så visar det sig varje gång att man INTE har det! Hoppas det går bra!

Kram Scrollan

http://scrollan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

20 februari 2009 10:51

*suckar*
stort och smått, Annika, Scrollan
Inget papper ännu...iaf inte det jag vill ha.
*letar oförtrutet vidare*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se