Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Pippi Långstrump

Av Annika - 14 februari 2009 16:28

Den där förvildade ungen med två kompisar, den kvinnliga varianten av dem är förresten jag döpt efter.

Hon var väl sådär lagomt söt och mesig om jag minns rätt.

Annika alltså.

Pippi var vild.


Motivet på en av sakerna mina barn fick igår var just Pippi Långstrump.

Pärlor + stiftplattor + mönsterkort.

Jättefint!!


Barn sitter vid köksbordet och pysslar.

Pippi börjar ta form, bara benen saknas.

Mamma går och duschar.

Barn pysslar vidare.

Mamma kommer ut i köket.

Pärlor överallt!

Mamma undrar hur många. *läser på förpackningen*

Barn städar.

Mamma vet numera att det är 2000 pärlor som ligger på golvet.

Barn städar vidare.


Förmodligen hela kvällen. ;-) 
ANNONS
 
zihno

zihno

14 februari 2009 17:25

Tackar för kommentaren hos mig :) Din blogg är väl inte så illa den heller? Ser ju riktigt trevlig ut! Jag har kanske en lite annorlunda form, men alla har sina olika "teman".. Jag skriver ju lite blandat om både vardagen och djupare ämnen... Hälsn. Anders

http://zihno.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

14 februari 2009 18:47

Haha! Var det inte på plattorna som pärlorna skulle vara!? Vart tog Pippi vägen, fick hon några ben eller??? =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Scrollan

Scrollan

14 februari 2009 19:19

HAHAHA!!! Du är för rolig! Helt kolugn inöfr faktumet att 2000 pärlor ligger på golvet!*ligger på golvet å skrattar*

Kram Scrollan

http://scrollan.bloggagratis.se

 
ylle

ylle

14 februari 2009 19:25

Annika i Pippi L var en timid flicka. Du verkar betydligt VILDARE!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Fredrik

Fredrik

14 februari 2009 19:42

Vad många pärlor eller vad det nu är??
Varför städar inte familjen här hemma?
Förresten, jag är ju med i familjen.
Hoppsan.

http://guldfredrik.bloggagratis.se

 
grynet

grynet

14 februari 2009 21:15

VEM köper indianpärlor till dina barn?
Köp 1000 m tyll nästa gång, så kan barnen bli lika fina om du är ikväll!

http://grynet,bloggagratis.se

 
teolinda

teolinda

15 februari 2009 05:24

Tyll är en bra idè ...jah...eller låt dem sticka nåt...du verkar ju vara bra på det själv

http://teolinda.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se