Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Dementerar genast

Av Annika - 13 februari 2009 15:43

Måste ju genast erkänna att mina sex kompisar inte var med.

(Osäker på om jag ens har så många!) ;-)


Nej då, anledningen var nog att mina tre töser satt i bilen.

De stressade honom så till den milda grad att han var tvungen att godkänna den.


Sen kan det ju faktiskt vara så att handbromsen fungerade denna gång!!??

 
ANNONS
 
Ingen bild

ponny jeanette

13 februari 2009 18:20

Hej Annika
Hittade din sida efter lite sökning.
Fredag 13:e du besiktar bilen ojojoj...
Gick ju bra ändå måste jag säga skrockfull som jag är. Underhållande skrift du levererar här på bloggen.
Kram på dig från mig mvh ponny Jeanette

 
Yvonne

Yvonne

13 februari 2009 19:47

Men var charmtrollen med!? Då är det ju självklart att han släppte igenom bilen! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

13 februari 2009 21:27

Tre mini annikor och en fullstor!
Klart bilen blev godkänd!!!

http://nillaja.bloggagratis.se

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

13 februari 2009 23:19

Ja, det är inte klokt vad man måste mobilisera för att glida igenom u.a
Kan jag få låna dina kompisar nästa gång?

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Siw

Siw

14 februari 2009 00:08

Jag lånar också GÄRNA dom små när det blir min tur och det är snart, nästa fredag typ.
Kram

http://yllegarnets.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se