Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Inte det minsta lydig

Av Annika - 13 januari 2009 19:41

Jag ville att ni som läsare skulle få bestämma.

Marsvin eller akvarium.


Tomten Michael bestämde...akvarium.

Helt ok för mig som gjorde rent åt marsvinen.

*himlar med ögonen*


Jag är med andra ord inte det minsta lydig.


*ställer mig i skamvrån*

 
ANNONS
 
Scrollan

Scrollan

13 januari 2009 22:01

Vi får snart en bur till här i huset - med gapiga undulater. Dottern har ändrat inriktning från marsvin (som har dött nu) till pippijåglar. Far i huset är måttligt road. Så det blir leta bur på blocket å stan i helgen känns det som...*suck*.=) Fast hon städar själv, (annars blir det inga fåglar!).

Kram Scrollan

http://www.scrollan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika från ön

13 januari 2009 22:33

Scrollan

Vill hon mot förmodan ha marsvin igen så har jag flera!! JÄTTEFINA!!
Som aldrig dör... ;-)

 
Scrollan

Scrollan

14 januari 2009 11:45

Å va bra! Skulle verkligen behöva såna som aldrig dör!=) Hon har varit superledsen, 4 stycken har dött knallfall! Första gången hann vi ringa vetten som sa att vi skulle ge vätska å allt va det va, men hon dog samma kväll, två veckor senare dog kompisen utan några som helst symptom...hon hade ändå varit å köpt en ny så dom va två...vi köpte nummer fyra å allt va frid å fröjd tills för en månad sen...samma visa som med den första, risig på morgonen å stendöd på kvällen, denna gången hann vi inte ringa ens...två veckor senare dog den sista av dom utan att va sjuk...sörjer dom ihjäl sig kanske? Hon är en superskötsam liten matte! Nu ville hon ha fåglar...har hon velat ha innan men hennes far har sagt ALDRIG! men jag bestämde över hans huvud denna gången!*fniss*

Kram Scrollan

http://www.scrollan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se