Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Kasta tärning?

Av Annika - 13 januari 2009 11:22

Inser raskt att "kasta tärning" låter bra mycket läckrare på engelska.


Då jag redan fyllt min kvot av internationellska uttryck idag så får ni visualisera detta uttryck.

Om er kunskap i engelska inte bistår er så googla gärna. :-)


Jag funderar nu på följande problematik.

Marsvin/Akvarium


Alltså, marsvinen skall inte simma runt hos fiskarna...eller grodan Hugo.

Jag undrar helt enkelt vad jag skall börja med????

Göra rent till marsvinen?

Sätta igång akvariumet?


Ska jag kasta tärning??

Eller skall första bästa förslag från ER kära läsare avgöra detta oerhört spännande drama??

Ja, så får det bli!!


Marsvin eller Akvarium??

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika har en idé.

13 januari 2009 11:32

Ni skall inte känna er tvingade att svara.
Inte alls!!
Finns inget som inte kan skjutas upp till nästa dag. ;-)

 
Micke

Micke

13 januari 2009 11:57

Akvarium... Det ska stå en vecka innan fisken kommer i :)

http://tomten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika pannika

13 januari 2009 12:01

Tomten

Vet inte om jag skall tacka dig eller om jag helt enkelt skall sluta besöka din blogg. ;-)
Som jag har skjutit upp detta med akvariumet. :-/
För övrigt så vet jag att det skall stå en vecka...minst.
Tänkte hjälpa det nya akvariumet på traven med lite vatten från det jag redan har igång.
Vad tror du om det??

 
Micke

Micke

13 januari 2009 12:04

Ja sån är jag... Kram

http://tomten.bloggagratis.se

 
Peter PC Carlsson

Peter PC Carlsson

13 januari 2009 12:08

Jag är livrädd för ormar.. verkligen otroligt rädd. När jag såg bilden i ditt inlägg var jag tvungena tt bläddra bort din orm..... Kan bara svara utan att se den.... kommer att få mardrömmar om denna orm nu.....

Jag ville egentligen enbart säga ett stort och varmt tack! Ja för din kommentar... måde dåligt av att jag gjort något fel.... så varmt tack.

http://enbart.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se