Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

I can see the light

Av Annika - 13 januari 2009 10:39

*stretar runt*


Jag kan se ljuset, jag kan faktiskt det. :-)

*ler övertygande...mest åt mig själv*


Jag har bäddat sängarna, diskat, barnen har fikat frukost inte mindre än två ggr.

Nu skall jag göra rent till marsvinen, steka pannkakor och sätta igång akvariumet.

(Vilket innebär skölja grus, bära vatten, bära mer vatten, bära ännu mer vatten och plantera lite växter mm mm.) 


Men som sagt, jag ser ljuset däruppe...det ligger på samma nivå som orken.

Jag klättrar uppåt...steg för steg.


Vad gör man inte för att få någonting gjort!!?? ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

annika

13 januari 2009 10:59

Gör ett förmiddagsbesök här inne i samband med kaffet :) Och ser att du mår bättre!
Bra nog att börja städa (urrrk).

Skönt!!

 
theadmin

theadmin

13 januari 2009 11:04

Haha, tack ska du ha! Och nej, klart att du inte är för fet, ful och gammal. Du är purfärsk, kvinnligt kurvig och med ett säreget vackert anlete.. :)

Fan så grym jag är på omskrivningar, jag kan fanimej få ligga anytime! :)

// theadmin - som sammet, fast lenare

http://theadmin.blogg.se

 
theadmin

theadmin

13 januari 2009 11:32

Jag skulle aldrig drömma om att håna dig, du är helt enkelt inte hånmaterial. Du är för snäll, gullig och beskedlig. Jag ställer dig istället på min planhalva, i mitt lag, and together we shall rule the world!! Moahahaha!

Och sen tar vi en kaffe på det. // theadmin - fin som Lennart Swahn, fast tvärt om

http://theadmin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se