Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Monopol, livsandar och annat

Av Annika - 13 januari 2009 08:09

Livsandarna har återvänt.


Imorse knackade de på dörren vid 06.30

De var flera stycken, laddade till tänderna, redo att komma tillbaka till det Larssonska hemmet.

De hade suttit hos grannen och spelat Alfapet och Monopol.

(När de stormade in såg jag en kortlek i bakfickan på den ena så de hade säkert spelat poker också!!!)


Visst, visst, några av dem såg lite slitna ut men inget som stör en blivande fyrtioåring.

Nej tvärtom, man får vara glad att de ens vill komma tillbaka.

Jag menar...ett stort hus...en rund tant (undertecknad), massor av barn och massor av djur och en smal smidig gubbe (sambon) som försöker sig ha någon form av ordning mitt i allt kaos.

Man hade inte varit förvånad om de sökt plats någon annanstans....


Men hur som helst så är de tillbaka.

Yiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa!!!!

 
ANNONS
 
nilla

nilla

13 januari 2009 08:57

Jag är inte förvånad över att de kom tillbaka! *lerstort*

http://nillaja

 
nilla

nilla

13 januari 2009 09:03

Ha, ha det var en bra ide´, vi har en sån där lamineringsmaskin här på jobbet...

http://nillaja

 
Ingen bild

Annika back on track

13 januari 2009 09:13

nilla

Tack, tack.
Lamineringsmaskin...det stämmer ju! *ler stort*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se