Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Hyllning till Mofs

Av Annika - 29 december 2008 16:36

Det finns en blogg jag besöker mer frekvent än andras.


Dels för att hon skriver skojigt.

Dels för att hon skriver ofta.

Detta passar mig utmärkt!


Får jag presentera:

Mofs


Här får ni ett exempel på hennes goda och fantastiskt roliga skrivkonst!!

Enjoy!!!! :-)


Skogssaga från Grönmossen


Fåglarna kvittrade hest efter all glögg och under tjälen låg myrstackarna och frös. En ensam kantarell satt på en stubbe-oplockad och oattraktiv. Ett rådjur stod bakom granen, helt ovetande om att såsen till hans möra kött skulle mätta familjen Karlsson då jägaren kom med sin jakthund med bestämda kliv mot hans position. Barkborren planerade sin invasion i fyra tallar och höll konferens med andra skadeinsekter,alla allierade i ett storslag mot storskogen. Räven klev upp mot bergets topp där han satt och kliade sin skabbiga päls som strax skulle få honom att gå till de sälla jaktmarkerna -utan kompass. Det klapprade till bredvid honom och den alkoholiserade älgen Hans kom flämtande upp vid hans sida.

-Jag orkar inte mer. Jag fick så förbannat mycket i restskatt och julspriten är slut. Jag tar livet av mig innan jägarn hinner skjuta mig i oktober sa han med älgbarritonröst och kastade sig ut för stuuuuuuupet. Plaff, där nere låg nu 380 kg platt älg i bitar, bara att packa in i fryspåsar och bära hem.

Ekorren Sture satt i den kastade soppåsen och halsade lite Klorin. Igelkotten Eskil hade länge försökt att få med honom till AEHK( Anonyma Ekorrar Halsar Klorin) men eftersom han hade så korta armar så hade han inte lyckats. Eskil gav upp och skulle korsa stora vägen, så många gånger som han gjort tidigare. Denna gången blev hans sista.

-Jävlar i helvete skrek slipsnissen i Audin. Nu skitade igelkottsdjävulen ner bilen, och barnen i baksätet grät i bilen. Det är så dyrt med rekonditionering, det visste dem.

Ugglan Helga såg hela skådespelet, från den döda björken, och konstaterade bara att inget är som förr. Hon bred sina vida vingar och kastade sig ut i den förorenade luften.

Skottet ekade i mellan träden och ett dött kadaver föll handlöst till marken.

Örnen Berit hängde med huvudet.

-Det måste ha varit gift i de hamburgarna jag hittade utanför McDonalds. Inte konstigt att de korkade människorna dör som flugor när de äter den där dyngan.

Råttan Egon satte sig bredvid henne. Hans förälskelse i henne hade inte svalnat under hösten men hennes otrohet med Ponnyn Conny var en aningens svårsmält. Nu hade Conny skivats till ett delikat pålägg som prydde var mans limpmacka, så den konkurrensen var i allafall borta. Han steg ett kliv bakåt för att se in i hennes simmiga ögon. Hennes knarkande på cheeseburger hade inte gjort henne väl.Han såg fällan för sent.

Metallbågen slog som en välplacerad pisksnärt över hans nacke och han såg döden i vitögat omedelbums.

Berit suckade och tänkte att män var alltför klantiga för att fortsätta sin livsgång på Moder Svea. Hon försökte att lyfta men hennes kolesterolfeta vener täpptes snabbt till och hon dök som en fura ner i oljepölen som var till höger om henne och drunknade.

Till vänster om oljepölen satt Dyngbaggen Ragnhild och smaskade i högen från turister som passerat riksvägen.Fiberrikt och saftigt.

*Scnäpp*Ormen Orvar högg den delikata baggen i luften och den crunchiga knastret ljöd i hans öronlösa huvud. 

-Tur att man har en reaktion som en kobra men det var ett helvete att äta de där resterna med blåa piller från Apotekets soptunna. Det hade stått Viagra på paketet och han hade nu ett helvete att ringla sig fram.

Pojken som kom gående på stigen såg den stela pinnen och lyfte upp honom i den bakre delen av kroppen. Det sista han såg var barken på trädet som närmade sig i hundra knyck. Sen blev allting svart.

 
 
Yvonne

Yvonne

29 december 2008 18:46

Hehe. Förstår varför du gillar Mofs! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
stort och smått fnissar

stort och smått fnissar

29 december 2008 20:17

Jag håller med, Mofs har en underbar blogg! En av mina absoluta favoriter! : )
Din går inte av för hackor heller!

/en som älskar att skratta! =)

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annika

29 december 2008 22:37

Tant A svarar

Yvonne
Mofs är lätt att älska.
Det tror jag Darling tycker också. ;-)

stort och smått
Tackar för berömmet.
Fortsätt skratta du, det är befriande.
Mofs och jag gör så gott vi kan.
Bara för din skull.
:-)

 
Mofs..

Mofs..

30 december 2008 17:43

TACK snälla goe Du!
Jag blir så jäflarinnihelvetes glad över din underbart fina hyllning till en obetydlig liten Mofsa. Just nu är det mycket i mitt liv och jag blir av med bredband ett tag i en övergång-därav lite bloggstop tyvärr. Det är så jättekul att bara få sitta vid datorn och göra en del av det jag älskar så mycket-att skriva.,visserligen synnerligen egotrippat esom det är enbart om min vardag men ibland behöver vi alla stå lite och glänsa på estraden.
Ska försöka få tag i ITvärld om jag kan och rapportera-Jag lovar Dig det.
Tack ännu en gång!
MegaKramar från
Mofs..helt enkelt

http://mofs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards