Ackas finurliga funderingar

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Natti natti......

Av Annika - 9 november 2008 01:07

Nu har jag haft en omtumlande dag...

Har åkt hiss upp och ned. Rent känslomässigt.

Nu står den på bottenvåningen igen och jag har fast mark under fötterna.


Har ikväll varit på Sundsvall Open Trot fest och det var trevligt.

GOD mat, massor med mat....dessvärre ingen riktig dessert.

Hmmm, det var pepparkakor. Nåja bättre än inget alls.

Men jag kan på rak arm komma på 348 desserter som är godare. :-)


Man kan inte få allt.

Men jag tänker inte sluta försöka!!! 
ANNONS
 
Andreas

Andreas

9 november 2008 06:21

Jaadu!!
Känslorna kan i bland ta en på riktig tripp. Har precis kommit ur den, står i mmin blogg.
Du verkar haft en bra kväll,meeen!!
Synd bara på desserten, det skulle nog ha varit riktig gott med en läcker liten gräddbakelse.!!

http://CyBinett.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annika - 18 september 2011 13:32


Nämen va f-n. Är jag inte helt sjukt jä-la tråkig som har slutat blogga??? Fast om man läser de två raderna jag åstadkommit ovan och betänker att jag lyckats få in inte mindre än två svordomar så skall man kanske vara glad att jag inte skriver så...

Av Annika - 28 oktober 2010 09:14


Det var en gång en vacker höstlördag. (Läs blåsig som 17.)   Fotbollsmatch stod det på dagens schema, inte för undertecknad men match skulle det iaf bli. Glad i hågen parkerade jag bilen på en utmärkt plats. Det visade sig senare att den inte...

Av Annika - 7 oktober 2010 09:03


Jag säger bara jippie.   Eller lite större bokstäver kan vara på sin plats.     Jippie!!!     Jag har budat in ett virkat överkast på Tradera. Inga problem, det dök upp med Schenkers hjälp och det var fint. Då kan man ana att alla...

Av Annika - 6 oktober 2010 19:19


Att jag inte hänger med i motionsspåret är ingen nyhet. Möjligen första femtio metrarna...men absolut inte längre. ...och definitivt inte utan syrgas.   Men igår hände en sak som jag inte heller hängde med på. Knepigt och fullständigt förvi...

Av Annika - 27 september 2010 10:03

För övrigt tycker jag om hösten. Eller jag dristar mig till att utöka ovanstående mening med två ord till.   För övrigt tycker jag om hösten väldigt mycket.   (Ett ord fick tom bli lite större...bara en sån sak.) ;-)          ...

Presentation


God put me on earth to accomplish a certain number of things.
Right now I´m so far behind that I will never die.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Ackas finurliga funderingar med Blogkeen
Följ Ackas finurliga funderingar med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se